Stressfri

Kombineret zoneterapi- og psykoterapiforløb for stressramte

Unikt stressbehandlingsforløb for dig, som vil stressen til livs.

Zoneterapeut Dorthe Würgler og jeg tilbyder et skræddersyet og helhedsorienteret behandlingsforløb for dig som er stressramt. Vi kombinerer psykoterapi og zoneterapi i et tæt, tværfagligt samarbejde.

Dette forløb er til dig, som ønsker at slippe din stress på et dybere plan og genvinde en sund balance i krop og sind.

Hvordan forløber behandlingen?

Du får terapi og zoneterapi på skift ugentligt over 6 eller 12 uger. Dvs. du skal afsætte tid til én times behandling ugentligt.

Første behandling i uge 1 er en terapisession, hvor du sammen med Sofie kortlægger dine problemstillinger og ønsker for forløbet. Ved denne samtale får du et spørgeskema udleveret, som skal bruges i Dorthes zoneterapibehandling i uge 2 og fremefter.

En væsentlig del af behandlingen er det tværfaglige samarbejde imellem sessionerne. Dette indebærer at vi udveksler relevant information om dig mellem hver enkelt behandling, således at vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Om os

 Zoneterapeut Dorthe Würgler og jeg har begge klinik på Hældagervej 165 i Bredballe. Læs mere om Dorthe på www.dorthewurgler.dk.

Vi er erfarne stressbehandlere indenfor hvert vores felt og har selv oplevet at være stressramte. Vi ved hvor vigtigt det er at lære at passe på både sit mentale og kropslige helbred, når man har stress. Vi brænder for i fællesskab at hjælpe dig med at genfinde trivsel, energi og livsglæde gennem bearbejdning af krop og sind.

For at give dig den mest effektive og grundige behandling trækker vi på hver vores høje faglighed i et unikt samarbejde omkring dig og dine udfordringer. Vores fagligheder og kompetencer spiller godt sammen, da vi begge har en holistisk forståelse af mennesket og dets mentale og kropslige ubalancer. Sofie har altid øje for kroppen i terapien og Dorthe har altid øje for sindet i zoneterapien.

Nøgleordene i vores behandling er omsorg, ro og balance. Vi møder dig med omsorg og ro og vi lærer dig at leve dit liv i balance og med omsorg for dig selv.

Praktisk

Vi tilbyder forløb på hhv. 6 eller 12 uger. Et 12 ugers forløb er til dig som gerne vil mere i dybden.

6 ugers forløb:    3 timers terapi / 3 timers zoneterapi.  Pris i alt 7000 kr.

12 ugers forløb:  6 timers terapi / 6 timers zoneterapi.  Pris i alt 12.000 kr.

Du sparer 2000 kr. ved at vælge 12 ugers forløbet.

Behandlingerne foregår i vores klinikker på Hældagervej 165 i Bredballe. Du kan parkere gratis lige ved døren eller tage bussen.

Hvis du ønsker at booke et forløb eller høre mere herom, er du velkommen til at skrive eller ringe til mig på tlf. 25432772 eller  anne.sofie.lindberg@gmail.com.