Studerende

Er du studerende?

Jeg tilbyder terapi til studerende og giver som psykolog studierabat på 100 kr. pr. samtale. Du kan læse mere herunder.

Som ung studerende er det meget almindeligt at have bekymringer, der handler om, om du grundlæggende er god nok og gør det godt nok. Både i relation til dine forældre, venner, kæreste eller på studiet.

Måske kender du til følelsen af:

At tvivle på dig selv

At føle dig mindre værd end andre

At være selvkritisk og tale grimt til dig selv

At være stresset over de mange krav og forventninger på dit studie

At opleve angst og usikkerhed i hverdagen

At føle dig deprimeret og mangle lyst til sociale aktiviteter

Disse tanker og følelser arbejder jeg med hver dag i min klinik. Jeg har god erfaring med at hjælpe unge til et bedre selvværd, mere selvtillid og højere livskvalitet. Jeg har i terapien fokus på at hjælpe dig med at blive mere venlig og rummelig overfor dig selv og andre, så du lærer at opbygge og støtte dig selv i stedet for at nedbryde dig selv. Både i dit liv her og nu og på den lange bane. En god investering i et stabilt og sundt selvværd og bedre relationer i dit liv fremover.

 

Studierabat

Jeg har mange unge klienter og jeg ved at økonomien kan være stram i studietiden. Derfor tilbyder 10% i rabat til dig som studerer på en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse. For dig er prisen for en times terapi 900 kr.

 

Psykologsamtaler er lovligt fravær på dit studie

Når du har samtale med mig og derfor ikke kan deltage i undervisningen på dit studie i dette tidsrum, kan du få godskrevet fraværet hos din studievejleder, ligesom hvis du skal til lægen i undervisningstiden.

Du kan booke en tid her på siden under fanen Book samtale eller du kan ringe til mig på tlf. 25432772. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik.