3p coaching

 3p coaching

3p coaching er en individuel samtale med afsæt i forståelsen de tre principper. Samtalen kan tage afsæt i en konkret problemstilling eller udfordring du gerne vil have min hjælp til. Det kan også være, at du blot er nysgerrig på de tre principper og gerne vil vide mere om, hvordan forståelsen  kan hjælpe dig i dine relationer, i dit forhold til dig selv og i livet generelt.

I modsætning til traditionel coaching er 3p coaching ikke målorienteret og fremtidsfokuseret. Her kommer du IKKE på hårdt arbejde, for at optimere dig selv og dit liv. Du er nemlig allerede i mål.

3p coaching hos mig har ingen formel, men nedenstående temaer er ofte en del af samtalerne. Jeg er dog altid lydhør overfor, hvad du ønsker at snakke om fra gang til gang.

3p coaching handler bl.a. om:

De tre principper ∗ vores menneskelige design og hvordan vi virker

Ro, stilhed og livstempo ∗ hvordan vi kan finde ro i bevidstheden bag tankerne

At lytte til din indre sundhed og visdom ∗ opdag at livet har dig

Nuet ∗ at overgive sig til nuet og slippe fortids- og fremtidsfokus

At give slip ∗ at anstrenge sig mindre og nyde mere

Tillid, frygt og kærlighed ∗ at gå fra et frygtstyret til et kærlighedsstyret liv

Separate virkeligheder ∗ hvordan vi lever i hver vores tankeskabte virkelighed

3p coaching – enkelt og frisættende

Jeg giver dig et trygt og fortroligt rum, hvor vi kan gå på opdagelse i det du har på hjerte på en enkel og uhøjtidelig måde. Coaching hos mig kan beskrives som let, humoristisk og jordnær. Her er ikke så mange regler, men ret højt til loftet. Det er min forhåbning, at du går ud af døren med en mere fri og ubekymret følelse end da du kom. At du får øje på, at mange af de begrænsninger og den uro du oplever er tankeskabt, og derfor kan slippes.

Du er velkommen til at ringe til mig på tlf.: 30 27 44 38, hvis du gerne vil vide mere om 3p coaching hos mig.

Du kan booke 3p coaching her.