ONLINE TERAPI

Online terapi

Du kan altid vælge online terapi hos mig, når du ønsker det. Du slipper for at bruge tid på transport og kan sætte dig godt til rette i sofaen. I online terapi hos mig er der højt til loftet og en afslappet atmosfære. Online terapi kan stå alene som et udelukkende onlineforløb, eller du vælge enkelte samtaler som onlinesamtaler indimellem et terapiforløb i klinikken.

Som psykolog går jeg aldrig på kompromis med nærværet, den følelsesmæssige forbindelse og effektiviteten af terapien. Det er vigtigt for mig, at mine klienter føler sig set, forstået og mødt præcis, der hvor de er. Selvom vi ikke fysisk er i samme rum under online terapi  er der masser af nærvær og kontakt, som gør terapien effektiv og virksom.     

Hvordan virker online terapi ?

Online terapi er et anerkendt, effektivt og fleksibelt alternativ til terapi med fysisk fremmøde.  Forskning viser at der opnås ligeså gode resultater ved online terapi som fysisk terapi overfor en bred vifte af problemstillinger som angst, stress, depression, relationelle vanskeligheder, lavt selvværd, sorg og krise. Derudover giver det for mange en større tryghed, idet terapien kan gennemføres i egne rammer, og med stor tidsmæssig fleksibilitet.

Jeg anvender platformen Whereby, som er en meget brugervenlig og nem platform at navigere i. Vores samtaler i Whereby er krypterede, GDPR godkendte og giver fuld beskyttelse og fortrolighed i forhold til private data.