Anbefalinger

“Efter at være gået ned med arbejdsrelateret stress har mit terapiforløb hos Sofie haft stor betydning for min helbredelse og efterfølgende genopstart på mit arbejde. Hun mødte mig der, hvor jeg var, og under kyndig vejledning fik hun hjulpet mig på rette kurs igen. Samtidig videregav hun noget af sin smittende begejstring for mindfulness og meditation til mig, hvilket jeg da også fandt ud af, var yderst virksomme arbejdsredskaber for mig til at håndtere min stress – både på daværende tidspunkt, men også videre frem. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at mit forløb hos Sofie har haft vigtig indflydelse på min evne til at håndtere den enorme uro og de mange tanker, som var begravet så dybt i mig, da jeg kom til hende. Men det har også banet vejen for, at jeg har fået større fokus på at lytte til mig selv og mærke, hvad jeg har lyst til og drømmer om i andre aspekter af mit liv.” Julie, 28 år

“Sofie er den første psykolog, jeg har gået hos. Derfor var det også med en vis nervøsitet, jeg trådte ind ad døren. Jeg blev dog hurtigt tryg ved hende, da hun er et varmt og roligt menneske, som man har det godt med at være hos. Som psykolog er hun meget vidende og indfølende og man føler sig som hendes eneste klient, når man sidder overfor hende. Jeg kan på det varmeste anbefale Sofie både som menneske og som psykolog.” Bjarke, 37 år

“Jeg startede hos Sofie i sommeren 17,  hvor jeg var i krise og alt føltes som kaos. Jeg var nervøs for mit første besøg, men Sofie er en utrolig tillidsvækkende person, som forstår at lytte og stille de rigtige spørgsmål på samme tid. Det fik mig til at åbne op, da hun gav mig de rigtige værktøjer til at bygge videre på. Det har hjulpet både med mit parforhold og daglige virke som person.” Torben, 40 år