Anbefalinger

Med sit nærvær og fokus har Sofie været en kæmpe hjælp for mig i mit forløb. Som hendes klient følte jeg mig altid set og mødt lige netop der, hvor jeg var. Jeg er dybt taknemmelig for at have gået hos Sofie. Med stor faglighed og oprigtighed havde hun en central medvirken til min udvikling. Hermed en kæmpe anbefaling!    Kvinde, 31 år

“When I started seeing Sofie, I had some social anxiety issues and I was having quite a difficult time with myself. I’m not Danish but she was kind and courageous enough to take me as a client and give me counseling in English, which I must say she excels at. I have been seeing Sofie for some five months now, and from the first session I felt completely at ease in telling her my situation. She is a very inviting person and you don’t feel judged at any moment of the conversation. She definitely is attentive, compassionate and trustworthy. She has been patient enough to give me questions that would point me towards important points that I had neglected within my psyche. She helps you articulate your feelings and perspective in a constructive manner. She also let me go at my own pace, not rushing me towards any realizations and giving me tools and exercises in how to live with my anxiety, which helped me continue with everyday life. I would recommend her to anyone who wants or needs to take a very comprehensive and compassionate approach to their mental health.”   Gianfranco, 26 år

“Efter at være gået ned med arbejdsrelateret stress har mit terapiforløb hos Sofie haft stor betydning for min helbredelse og efterfølgende genopstart på mit arbejde. Hun mødte mig der, hvor jeg var, og under kyndig vejledning fik hun hjulpet mig på rette kurs igen. Samtidig videregav hun noget af sin smittende begejstring for mindfulness og meditation til mig, hvilket jeg da også fandt ud af, var yderst virksomme arbejdsredskaber for mig til at håndtere min stress – både på daværende tidspunkt, men også videre frem. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at mit forløb hos Sofie har haft vigtig indflydelse på min evne til at håndtere den enorme uro og de mange tanker, som var begravet så dybt i mig, da jeg kom til hende. Men det har også banet vejen for, at jeg har fået større fokus på at lytte til mig selv og mærke, hvad jeg har lyst til og drømmer om i andre aspekter af mit liv.”   Julie, 28 år

“Sofie er den første psykolog, jeg har gået hos. Derfor var det også med en vis nervøsitet, jeg trådte ind ad døren. Jeg blev dog hurtigt tryg ved hende, da hun er et varmt og roligt menneske, som man har det godt med at være hos. Som psykolog er hun meget vidende og indfølende og man føler sig som hendes eneste klient, når man sidder overfor hende. Jeg kan på det varmeste anbefale Sofie både som menneske og som psykolog.”   Bjarke, 37 år

“Jeg startede hos Sofie i sommeren 17,  hvor jeg var i krise og alt føltes som kaos. Jeg var nervøs for mit første besøg, men Sofie er en utrolig tillidsvækkende person, som forstår at lytte og stille de rigtige spørgsmål på samme tid. Det fik mig til at åbne op, da hun gav mig de rigtige værktøjer til at bygge videre på. Det har hjulpet både med mit parforhold og daglige virke som person.”   Torben, 40 år