Klienterfaringer

“Jeg har gennem livet gået hos et utal af psykologer, men ingen som Sofie. Hun kan noget særligt og er et af de mest anerkendende mennesker, jeg har mødt.

Jeg har i mit forløb hos Sofie bearbejdet svære oplevelser og vigtigst af alt fået livsglæden tilbage efter en svær depression – noget, jeg ikke havde formået uden hendes hjælp.

Sofie har altid mødt mig med åbne arme og en oprigtig interesse i mig og mine problematikker. Jeg har aldrig følt mig som “et nummer i rækken”, men som et menneske, der blev taget alvorligt.

Sofie har med succes taget udgangspunkt i, hvad der passede til mig og dermed tilpasset forløbet, så hun hjalp mig bedst muligt.

Jeg er på alle måder glad for, jeg engang traf valget om at starte i terapi hos hende. Jeg håber, andre kan få lige så stor gavn af hendes kompetencer som jeg.

Kvinde, 32 år.

“Jeg har været i et forløb hos Sofie pga panikangst, stress og bekymringstanker. Alt var sort fra en start, jeg var virkelig dårlig og troede jeg havde fået en blodprop. Jeg havde vejrtrækningsbesvær og meget mere. Sessionerne hos Sofie har gjort at jeg nu igen kan se lys for enden af tunnellen. Hun er empatisk, rummelig, har stor indsigt og forstår at hjælpe og guide i den rigtige retning. Hun har været en stor støtte for mig.”
Kvinde, 54 år

 

“Jeg har et online forløb med Sofie. Det er helt optimalt for mig, som har brug for at være i egne trygge rammer, når jeg skal åbne mig op og arbejde med de ting der er svære. Det at kunne mødes online, gør at jeg ikke har følt mig presset over at skulle møde op til en session, – men faktisk har set frem til at skulle mødes hver gang. At jeg ikke har uro i nervesystemet når jeg møder Sofie online, har gjort mig i stand til at fokusere på at sætte ord på mine følelser uden filter. Ingen logistik omkring fysisk fremmøde og øget fleksibilitet ved online sessioner, er egentlig kun en bonus for mig, – kernen er, at det er denne type behandling der virker bedst for mig.”
Kvinde, 32 år

“Online terapi har fungeret som en udemærket løsning for mig.
Selvfølgelig er det lidt specielt i starten, men efterhånden som man kommer ind i det, bliver det mere naturligt, at snakke over skærmen.
WeCare er nemt at finde rundt i både på mobilen og på computeren.
Hvis man ikke har noget i mod at kunne se sig selv og psykologen på skærmen, er computeren en god løsning. Er man dog lige som mig, og helst ikke vil se sig selv, vil jeg helt klart anbefale at bruge telefonen, da man så har mulighed for kun at se psykologen.
Alt i alt har jeg haft en god oplevelse med online terapi.”
Kvinde, 24 år.

“Jeg var meget i tvivl om, hvorvidt online terapi var noget for mig. Jeg var bange for, om det ville blive for kunstigt. For mig viste det sig at være super effektivt, og på ingen måde kunstigt!”
Kvinde, 21 år

“Jeg var en smule bekymret for, om online terapi ville blive upersonlig. Alle mine bekymringer faldt til jorden efter første gang vi “mødtes”.
Sofie er som altid nærværende, personlig, omsorgsfuld og i øjenhøjde – skærmen får ingen betydning, idet Sofie formår at skabe et trygt og hjertevarmt “rum”.
For mig, har online terapi ligeså meget værdi som sessionerne i hendes praksis.”
Kvinde, 26 år

“Online terapi fungerer super godt for mig. Selvom, at man ikke fysisk sidder overfor hinanden, formår det stadigt at være personligt og effektivt. Jeg føler ikke, at man går på kompromis med nærværet eller kommunikationen. Jeg er samlet set positivt overrasket over online terapi.”
Kvinde, 17 år

“Jeg blev noget skeptisk da min terapi skulle foregå online. Men med Sofie som psykolog er det bare gået så fint, hun formår at få mig til at føle mig tryg og tilpas i hendes selskab”
Kvinde, 19 år

“Med sit nærvær og fokus har Sofie været en kæmpe hjælp for mig i mit forløb. Som hendes klient følte jeg mig altid set og mødt lige netop der, hvor jeg var. Jeg er dybt taknemmelig for at have gået hos Sofie. Med stor faglighed og oprigtighed havde hun en central medvirken til min udvikling. Hermed en kæmpe anbefaling!”  Kvinde, 31 år

“When I started seeing Sofie, I had some social anxiety issues and I was having quite a difficult time with myself. I’m not Danish but she was kind and courageous enough to take me as a client and give me counseling in English, which I must say she excels at. I have been seeing Sofie for some five months now, and from the first session I felt completely at ease in telling her my situation. She is a very inviting person and you don’t feel judged at any moment of the conversation. She definitely is attentive, compassionate and trustworthy. She has been patient enough to give me questions that would point me towards important points that I had neglected within my psyche. She helps you articulate your feelings and perspective in a constructive manner. She also let me go at my own pace, not rushing me towards any realizations and giving me tools and exercises in how to live with my anxiety, which helped me continue with everyday life. I would recommend her to anyone who wants or needs to take a very comprehensive and compassionate approach to their mental health.”   Gianfranco, 26 år

“Efter at være gået ned med arbejdsrelateret stress har mit terapiforløb hos Sofie haft stor betydning for min helbredelse og efterfølgende genopstart på mit arbejde. Hun mødte mig der, hvor jeg var, og under kyndig vejledning fik hun hjulpet mig på rette kurs igen. Samtidig videregav hun noget af sin smittende begejstring for mindfulness og meditation til mig, hvilket jeg da også fandt ud af, var yderst virksomme arbejdsredskaber for mig til at håndtere min stress – både på daværende tidspunkt, men også videre frem. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at mit forløb hos Sofie har haft vigtig indflydelse på min evne til at håndtere den enorme uro og de mange tanker, som var begravet så dybt i mig, da jeg kom til hende. Men det har også banet vejen for, at jeg har fået større fokus på at lytte til mig selv og mærke, hvad jeg har lyst til og drømmer om i andre aspekter af mit liv.”   Julie, 28 år

“Sofie er den første psykolog, jeg har gået hos. Derfor var det også med en vis nervøsitet, jeg trådte ind ad døren. Jeg blev dog hurtigt tryg ved hende, da hun er et varmt og roligt menneske, som man har det godt med at være hos. Som psykolog er hun meget vidende og indfølende og man føler sig som hendes eneste klient, når man sidder overfor hende. Jeg kan på det varmeste anbefale Sofie både som menneske og som psykolog.”   Bjarke, 37 år

“Jeg startede hos Sofie i sommeren 17,  hvor jeg var i krise og alt føltes som kaos. Jeg var nervøs for mit første besøg, men Sofie er en utrolig tillidsvækkende person, som forstår at lytte og stille de rigtige spørgsmål på samme tid. Det fik mig til at åbne op, da hun gav mig de rigtige værktøjer til at bygge videre på. Det har hjulpet både med mit parforhold og daglige virke som person.”   Torben, 40 år