HJÆLP TIL FRASKILTE ALENEMØDRE

Fri Mor

Jeg har igennem årene som privatpraktiserende psykolog specialiseret mig i skilsmisse/brud og aleneforældreskab. Jeg henvender mig særligt til dig som er mor og står midt i skilsmisse/brud eller som er fraskilt alenemor.

Jeg tilbyder terapi, coaching og samtalegrupper til mødre som;

Overvejer skilsmisse eller brud

Står midt i skilsmisse eller brud

Er blevet skilt

Bor alene med sine børn

Jeg har som psykolog hjulpet mange kvinder igennem skilsmisse og “ud på den anden side”. Det står mit hjerte nær at støtte og guide kvinder igennem denne fase, da jeg selv har gået vejen og ved, hvor hårdt det er. Jeg ved også, at det kan være en transformerende og dybt frisættende periode for dig som kvinde. Her syv år efter mit eget brud med mine børns far står jeg et sted, hvor jeg mærker et  stærkt kald til at være facilitator og vejviser for din rejse hen imod at blive fri mor på din helt egen måde.

Fri Mor samtalegruppe

Jeg brænder for at hjælpe dig godt igennem skilsmisse og finde din egen sunde vej som alenemor. Derfor tilbyder jeg nu samtalegrupper for fraskilte kvinder. Her får du et omsorgsfuldt, støttende rum med andre fraskilte mødre, hvor du kan dele dine erfaringer og udfordringer og lytte til ligesindede kvinders oplevelser. Gruppen er faciliteret af mig og jeg hjælper dig med at belyse dine udfordringer med afsæt i de tre principper, samt min øvrige erfaring som terapeut.

I gruppen er der fokus på at slippe uhensigtsmæssige tanker og bekymringer, øve at være tilstede i nuet, tilgive, sætte grænser og skabe det liv du drømmer om som fri mor.

Fri Mor Online kursus

Jeg barsler med et onlinekursus/forløb for fraskilte mødre. Nogle af temaerne bliver;

Min egen historie

De tre principper og hvordan de kan hjælpe os

Fra Offer til opdrift

Giv slip/tilgivelse

Slip modstanden og hvad nu hvis….

Selvkærlighed, selvrespekt

Nydelse

Søg hjælp og støtte – skam er blot en tanke/følelse

Slut fred med din menneskelighed – slip din indre perfektionist

Lyt til din indre sundhed

Spot dine røverhistorier

Skab en bæredygtig hverdag

 

Kurset er under udvikling og yderligere information følger.