OM

Om mig

Jeg er 40 år,  privatpraktiserende psykolog og mor til en pige på 13 år og en dreng på 9 år. Jeg bor selv med mine børn i Bredballe ved Vejle. Jeg er i skrivende stund i gang med en etårig practitioner uddannelse i de tre principper ved Mette Louise Holland og Jacob Rebien. Det er min passion at hjælpe dig med at opdage din medfødte sundhed og livskraft. De tre principper og den individuelle oplevelse af dem, er en enkelt og kraftfuldt måde at få ro og klarhed i livet.

Mit terapeutiske afsæt har i en årrække været tredjebølge kognitiv adfærdsterapi, hvor metakognitiv terapi, compassionfokuseret terapi og Acceptance and commitment therapy (ACT) har været mine foretrukne tilgange. Jeg oplever de tre principper som mere fundamental og kraftfuld end disse tilgange og jeg har valgt at arbejde udfra de tre principper, fordi det i min terapi giver hurtigere resultater hos mine klienter. Jeg har skrevet om forskellen på metakogntiv terapi og de tre principper her.

Jeg har altid været nysgerrig på mennesker og det menneskelige sind. Min vej til at blive psykolog var ikke let, da jeg under studietiden selv oplevede stress og angst. Det har været en udfordrende rejse og har givet mig en god portion ydmyghed og respekt for mine klienters indre kampe. Jeg har arbejdet som terapeut siden jeg blev uddannet psykolog og jeg elsker mit arbejde.

Som terapeut er jeg nærværende, nede på jorden og dedikeret. I terapi hos mig møder du mennesket Sofie og ikke blot en fagperson eller ekspert. Det betyder at, der er plads til det hele hos mig. Både det tunge og det lette. Jeg møder dig der hvor du er, i det som fylder hos dig. Tryghed, ro og retning er fundamentet i terapien, hvilket betyder at du får et præstationsfrit rum, hvor du i dit eget tempo kan gå på opdagelse i, hvad der skaber ubalance og smerte i dit liv.

Ring mig endelig op på tlf.: 30 27 44 38 eller skriv en mail, hvis du har brug for at afklare, om jeg er den rette psykolog for dig.

Du er også velkommen til at booke samtale her.

 

Kurser ved Dansk Psykologforening

2022: Arbejdsrelateret stress ved Morten Vejs Willert, psykolog og ph.d. på Arbejdsmedicinsk Klinik, Aarhus Universitetshospital.

2022: Risikovurdering og håndtering af suicidalitet ved Marlene Kirketerp, psykolog og specialist i psykopatologi.

2016:  Mentaliseringsfokuseret parterapi ved Lone Algot Jeppesen, psykolog, specialist i psykoterapi og certificeret parterapeut.

2016: Psykoterapeutisk behandling ved Michael Kaster, psykolog og specialist i psykoterapi.

2013: Familieterapi, teori og intervention I, ved Eva Søndergaard, psykolog,  specialist og supervisor i psykoterapi og børnepsykologi.

2013: Sorg og krise hos voksne ved Mai-Britt Guldin, psykolog, ph.d. og specialist i psykoterapi.

2013: Lovgivning og etik på voksenområdet ved Jytte Gandløse, psykolog,  specialist og supervisor i psykoterapi.

Andre kurser

2023-2024: Etårig Practitioner Uddannelse i De Tre Principper ved psykolog Mette Louise Holland og Jacob Rebien.

2017: Speculars Psykologiske Grundkursus ved Specular, psykolog- og efteruddannelsesvirksomhed.

2012: Eksistentiel psykoterapi ved Kirsten Kibæk, psykolog.

2011: Intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP) ved Elad Chone, psykolog.