Stress

Stress er et wake-up call fra din indre sundhed

Længes du efter et liv med mere balance, ro og lethed? Med mindre travlhed, indre uro og følelsen af, aldrig at have tid nok?

Jeg er her for at hjælpe dig med at få øje på hvad der skaber og vedligeholder din stress og hvordan du kan slippe din stress.

Har du hyppig hjertebanken, svært ved at sove eller er du ved at drukne i bekymringer? Overvældes du af følelser som uoverskuelighed og utilstrækkelighed? Har du ofte lyst til at flygte fra situationer eller bliver din lunte kortere og kortere?

Så er du muligvis stresset.

Stress er et tegn fra dit nervesystem om, at der er ubalance indeni og der er noget du skal tage dig af. Det er et budskab fra din indre sundhed om, at du er på afveje. Stresssymptomer kan forstås som et barometer på, hvordan du lever og tænker om dit liv. Det kan sammenlignes med følelsen af en overophedet krop, som trænger til skygge eller en kold dukkert, når den har ligget i solen for længe. Eller benzinlampen som lyser i bilen, når tanken snart er tom. Det er ikke symptomerne, som skal fjernes, men årsagen som skal afhjælpes.

Stressbehandling hos mig går derfor et spadestik dybere og du får hjælp til at finde ud af, hvad der har skabt din stress. Uanset hvilke vilkår du lever under, så er stress en indre oplevelse i nuet. Stress starter i dig og slipper i dig. Du skaber ofte selv meget af din stress, helt uskyldigt, via dine tanker. Der kan også være forhold i dit liv, som kalder på forandring eller grænsesætning. Nogle gange skal du lukke en dør, for at nye kan åbne sig.

“Du er samfundet. Forandre dig selv og verden vil ændre sig.”             Sidney Banks.

Jeg ved fra mit eget liv, hvor ubehageligt alvorlig stress føles og hvor vigtigt det er, at få professionel hjælp til at finde vej tilbage til balance og ro. Nogle gange får vi tænkt os ind i et mentalt fængsel, hvor vores situation opleves som fastlåst og umulig at ændre. Måske du kender tanker såsom “jeg er nødt til at fortsætte, ellers går det galt”, “jeg må bare tage mig sammen”, “jeg bør kunne klare det”. Det er tanker som disse, som kan være med til at vedligeholde din stress. Jeg vil gerne hjælpe dig med at få øje på, at der er flere handlemuligheder og måder at opleve dit liv på, end du kan se lige nu.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på tlf.: 30 27 44 38, hvis du føler dig stresset og har brug for min hjælp.

Du kan også booke en samtale her.